Partneri: http://www.metro.rs
Produkcija: http://www.podcast.rs
Razgovarao sam sa Aleksandrom Škipićem, ugostiteljem sa
preko 25 godina iskustva u poslu i vlasnikom Saša bara u Beogradu o temama
vezanim za ugostiteljstvo. O ključnim ulogama u ugostiteljskom poslu –
investitorima, pozicijama menadžera i Chefa kuhinje, konsultantima i ljudima
koji su lice restorana – konobarima i kolegama iz servisa. Svaka od ovih
pozicija u Srbiji ima svoj evolutivni put – gde smo danas, gde grešimo, kako da
budemo bolji i ostavimo traga u svojim interakcijama sa gostima, da li radimo
za sebe i šta je sve posledica mentaliteta ovih prostora. O svim ovim temama
poslušajte u razgovoru u kojem sam uživao, Saša je osoba iz branše koja uživa moje veliko poštovanje i verujem da će svako
imati ponešto zanimljivo da čuje – ja svakako jesam!
Podržite kreiranje podkasta na BuyMeACoffee ili Patronu i
uživajte u ranom pristupu epizodama kao i ekskluzivnim bonus sadržajima:
https://www.buymeacoffee.com/umamisegrt
https://www.patreon.com/umamisegrt
Instagram:
https://www.instagram.com/bar.sasa2017