Razgovarao sam sa Nikolom Nikolićem, Chefom i jednom od
osnivača Pretopa, izuzetno popularnog lokalnog „street food“ lokala sa zemunske pijace. Pričali smo o njegovoj kulinarskoj karijeri, bistro hrani koja ga inspiriše i o nastanku ideje za
Pretop. O prvim koracima i izazovima a onda i velikom uspehu…pričali smo o prasetini, kako je i zašto spremaju baš na način na koji rade, o uspehu Šonetovih hlebova i njegovoj strasti prema pekarskom zanatu… Objasnio mi je kako je nastala „Svinjarija u 6“ i kako pronalazi inspiraciju za
gurmanluke i specijalitete kakve su glazirane svinjske uši, domaći burek sa prasećim obrazima i đubekom, crevca na žaru i ostale svinjarije. Šta vas očekuje na Matineu, gde je nova Pretop pekara i šta u njoj možete pronaći, a u bonus materijalu snimljenom za naše Patreone – kako da kod kuće dobijetre
hrskavu kožicu na prasetini…
Produkcija: http://www.podcast.rs
Partneri: http://www.metro.rs
Podržite kreiranje podkasta na BuyMeACoffee ili Patronu i
uživajte u ranom pristupu epizodama kao i ekskluzivnim bonus sadržajima: