Razgovarao sam sa Tošić Đurom, osnivačem Pampour bara,
somelijerom WSET diploma nivoa i uvoznikom premium vina. Kako se postaje vinski akademik i koji je nivo uložene energije, volje, vremena i novca a nakon toga i znanja – potreban da bi se završila prestižna austrijska vinska akademija u
Rustu? Šta je uopšte WSET edukacija, kome je namenjena i po čemu se razlikuje od drugih? O tome kako je strašan skandal sa glikolom u vinu gotovo uništio austrijsku industriju vina i kako je vlada preuzela stvari u svoje ruke… za ostatak odličnog razgovora sa vrhunskim sagovornikom – poslušajte celu epizodu!
U bonusu (za naše Patreone i BuyMeACoffee-ere) Đuro je
podelio sa nama kako pravilno servirati kvalitetna vina u smislu idealnih
temperatura kao i uobičajenih zabluda vezanih za tu temu. Podržite podkast koji volite, ukoliko smatrate da dobijate nekakav kvalitetan sadržaj u okvirima ovog šta radimo. Hvala od srca.
Podržite kreiranje podkasta na BuyMeACoffee ili Patronu i
uživajte u ranom pristupu epizodama kao i ekskluzivnim bonus sadržajima.
Produkcija: http://www.podcast.rs
Partneri: http://www.metro.rs